Her kan du kjøpe automatiske instagram likes, se på våre pakker og velg den som passer deg best:

 • finn pakken med instagram likes

  Finn pakken som passer deg best

  Etter du har valgt deg ønsket mengde med likes, så skriver du inn ditt brukernavn. Etter dette, så er alt du trenger å gjøre ferdig.

 • aktivere auto likes

  Aktivere Auto Instagram Likes

  Etter aktiveringen av auto likes på Instagram, så trenger du ikke å gjøre noe annet enn å poste bilder - og dine likes blir sendt til deg automatisk i 30 dager.

 • Vekst med instagram likes

  Se din utrolig vekst

  Nå er det kun og lene seg tilbake, legge ut bilder og se din utrolig vekst. Visste du at vi gir deg også likes på dine siste 3 bilder før bestillingen?

Kjøp Instagram Likes i Norge

 

Hvordan kjøpe Instagram likes?

Vi har gjort det utrolig enkelt å kjøpe Instagram likes. Det eneste du gjør, er å velge hvilken mengde du vil ha på hvert eneste innlegg du legger ut og etter det så finner vårt system deg og sender dine Instagram likes. Det er helt automatisk, og du trenger ikke å bestille likes på hvert eneste
bilde.

 

Hjelper det meg å få gratis Instagram likes?

Uten tvil. Det er mye enklere å få likes på dine bilder, når alle dine følgere ser at du har fått over flere hundre likes på dine bilder. Du virker mer troverdig, og folk vil ønske å følge deg mer og engasjere seg i dine bilder.

Hvorfor bør man kjøpe Instagram likes?

Det er enkelt. Man bør kjøpe Instagram likes for å ha en god profil. Det er slik at du trenger en god ratio, fordi det er ingen som liker å se en profil med mange følgere og ingen Instagram likes. Det ser aldri så bra ut!

 

Er det ulovlig å kjøpe Instagram likes?

Nei, det er ikke ulovlig å kjøpe Instagram likes. Det er din
bruker, og du kan benytte deg av din bruker som du vil. Du bryter ingen lov av å kjøpe Instagram likes, og selv kjendiser kjøper Instagram likes når de blir mindre populære.

Hva er fordelene av å kjøpe Instagram likes?

 1. Du sparer tid ved å kjøpe likes en gang som blir sendt til alle dine bilder.

2. Konkurrenter er dyrere da de selger kun for enkeltbilder.

3. Det er ingen krav for passord.

4. Det er enkelt og du får resultater med en gang du legger ut et bilde.

Er det noe jeg bør vite før jeg kjøper Instagram likes?

Det er krav for å ha åpen profil på Instagram, eller så kan vi ikke finne dine bilder og det er vanskelig for oss å se om du har lagt ut et nytt bilde. Derfor er det et krav at du har en åpen Instagram slik at vi enkelt kan finne dine bilder.

 

Hvor lang tid tar det før likes kommer?

Det pleier å ta maks 1 time. Vi jobber kontinuerlig med våre produkter, og når det er Instagram oppdateringer så vil våre systemer måtte oppdateres og – og da kan det ta litt lengre tid. Men 99% av tilfellene, så tar det opp til en time med mindre du selv har gitt beskjed i forkant.

 

Hvorfor velge oss for Instagram likes?

Vi har kanskje månedlig abonnoment, men poster du mer enn bilde i måneden så tjener du utrolig på å ha oss. Vi sender likes på absolutt ALLE dine bilder, inkl dine 3 siste bilder. Derfor er det nok mye lurere, å velge oss enn en konkurrent som selger kun for en gang. 

Kjøpe automatiske Instagram likes

Kjøpe likes på Instagram

Hvordan fungerer prosessen med automatiske likes? Den er litt annerledes enn de andre engangs betalingsløsningene våre. Du velger den pakken som passer deg best, til ditt behov. Etter valgt pakke, så går du gjennom betalingsprosessen - og til slutt skriver brukernavnet ditt. Etter dette, så sender vi nye likes på hvert eneste nye bilde som blir lagt ut i en hel måned. Du velger selv om du ønsker å fortsette med tjenesten eller ikke.

 • Hvorfor er det viktig å kjøpe instagram likes?

  Hvis du har mange følgere, og du ønsker å få flere likes på dine bilder er en av de enkleste alternativene å kjøpe likes på instagram. Det er viktig at det ser bra ut med antall følgere du har, og antall likes du har på dine bilder. Ikke kjøp de største pakkene utenom å ha en del følgere.

 • Jeg er overtalt, hvordan kjøper jeg instagram likes?

  Du velger deg den pakken du ønsker å benytte deg av, og deretter så må du skrive i feltet ved check-out ditt @brukernavn, etter du har gjort det så fyller du ut resterende informasjon vi må bekrefte. Deretter så velger du betalingsløsning, og til slutt så er det bare å vente på følgerne dine. Det kan ta opptil 24 timer hvis du har valg å benytte deg av en av de større pakkene.

 • Hvorfor skal jeg bruke dere?

  Hos oss får du følgere fra en norsk bedrift, og i all hovedsak hvis du ikke kjøper fra oss må du kjøpe fra et utlandsk bedrift. Du får hjelp hos oss med support, vi svarer deg på norsk og du er langt tryggere av å kjøpe fra oss enn noen andre!

 • Dere har ikke pakken jeg trenger?

  Er du stor på instagram? Trenger du en større pakke? Da er det bare å ta kontakt med oss, så vil vi skreddersy din pakke. Vi trenger kun å vite mengden du trenger, før vi gir deg et forslag til en pakke med pris. Bare oppgi din e-mail adresse, og send oss en mail - større pakker får også avslag i prisen.

  Kontakt oss her 
 • Er dette automatiske likes?

  Nei, dette er ikke som alle andre leverandører som sender likes på et og et bilde. Vi sender likes på hvert eneste bilde du poster, slik at du ikke trenger å benytte deg av forskjellige leverandører. Det er kun 1 betaling i måned, og du kan selv velge om du vil fortsette etter du har prøvd.
  Er du usikker på om du vil prøve? Ta kontakt med oss for en test pakke.

 • Må jeg ha offentlig Instagram profil?

  Det må du. Vi kan ikke sende dine nye likes på dine bilder med mindre din profil er offentlig. Etter bestilling, så er det viktig at du har profilen din åpen for alle slik at vårt team kan sende dine likes automatisk til deg etter det.

Hvorfor man burde kjøpe følgere på instagram?

Hva bør jeg gjøre før jeg kjøper instagram likes?

Det viktigste for deg når du velger å kjøpe en instagram pakke, er å vite hvor mye du trenger 1.000 likes mens du kun har 100 følgere ser som oftest ikke så bra ut, og derfor er det viktig for deg å kjøpe noen prosentandeler av din totale base. Har du veldig lite følgere, kan det lønne seg å kjøpe litt mindre likes - og deretter kjøpe litt flere likes. Og etter hvert så kan du heller da kjøpe en større pakke, som passer deg bedre!