Her kan du kjøpe automatiske instagram likes, se på våre pakker og velg den som passer deg best:

 • finn pakken med instagram likes

  Finn pakken som passer deg best

  Etter du har valgt deg ønsket mengde med likes, så skriver du inn ditt brukernavn. Etter dette, så er alt du trenger å gjøre ferdig.

 • aktivere auto likes

  Aktivere Auto Instagram Likes

  Etter aktiveringen av auto likes på Instagram, så trenger du ikke å gjøre noe annet enn å poste bilder - og dine likes blir sendt til deg automatisk i 30 dager.

 • Vekst med instagram likes

  Se din utrolig vekst

  Nå er det kun og lene seg tilbake, legge ut bilder og se din utrolig vekst. Visste du at vi gir deg også likes på dine siste 3 bilder før bestillingen?

Kjøp automatiske likes på Instagram

Kjøpe automatiske Instagram likes

Kjøpe automatiske Instagram likes

Hvordan fungerer prosessen med automatiske likes? Den er litt annerledes enn de andre engangs betalingsløsningene våre. Du velger den pakken som passer deg best, til ditt behov. Etter valgt pakke, så går du gjennom betalingsprosessen - og til slutt skriver brukernavnet ditt. Etter dette, så sender vi nye likes på hvert eneste nye bilde som blir lagt ut i en hel måned. Du velger selv om du ønsker å fortsette med tjenesten eller ikke.

 • Hvorfor er det viktig å kjøpe instagram likes?

  Hvis du har mange følgere, og du ønsker å få flere likes på dine bilder er en av de enkleste alternativene å kjøpe likes på instagram. Det er viktig at det ser bra ut med antall følgere du har, og antall likes du har på dine bilder. Ikke kjøp de største pakkene utenom å ha en del følgere.

 • Jeg er overtalt, hvordan kjøper jeg instagram likes?

  Du velger deg den pakken du ønsker å benytte deg av, og deretter så må du skrive i feltet ved check-out ditt @brukernavn, etter du har gjort det så fyller du ut resterende informasjon vi må bekrefte. Deretter så velger du betalingsløsning, og til slutt så er det bare å vente på følgerne dine. Det kan ta opptil 24 timer hvis du har valg å benytte deg av en av de større pakkene.

 • Hvorfor skal jeg bruke dere?

  Hos oss får du følgere fra en norsk bedrift, og i all hovedsak hvis du ikke kjøper fra oss må du kjøpe fra et utlandsk bedrift. Du får hjelp hos oss med support, vi svarer deg på norsk og du er langt tryggere av å kjøpe fra oss enn noen andre!

 • Dere har ikke pakken jeg trenger?

  Er du stor på instagram? Trenger du en større pakke? Da er det bare å ta kontakt med oss, så vil vi skreddersy din pakke. Vi trenger kun å vite mengden du trenger, før vi gir deg et forslag til en pakke med pris. Bare oppgi din e-mail adresse, og send oss en mail - større pakker får også avslag i prisen.

  Kontakt oss her 
 • Er dette automatiske likes?

  Nei, dette er ikke som alle andre leverandører som sender likes på et og et bilde. Vi sender likes på hvert eneste bilde du poster, slik at du ikke trenger å benytte deg av forskjellige leverandører. Det er kun 1 betaling i måned, og du kan selv velge om du vil fortsette etter du har prøvd.
  Er du usikker på om du vil prøve? Ta kontakt med oss for en test pakke.

 • Må jeg ha offentlig Instagram profil?

  Det må du. Vi kan ikke sende dine nye likes på dine bilder med mindre din profil er offentlig. Etter bestilling, så er det viktig at du har profilen din åpen for alle slik at vårt team kan sende dine likes automatisk til deg etter det.

Hvorfor man burde kjøpe følgere på instagram?

Hva bør jeg gjøre før jeg kjøper?

Det viktigste for deg når du velger å kjøpe en instagram pakke, er å vite hvor mye du trenger 1.000 likes mens du kun har 100 følgere ser som oftest ikke så bra ut, og derfor er det viktig for deg å kjøpe noen prosentandeler av din totale base. Har du veldig lite følgere, kan det lønne seg å kjøpe litt mindre likes - og deretter kjøpe litt flere likes. Og etter hvert så kan du heller da kjøpe en større pakke, som passer deg bedre!