Kjøp likes på Tiktok

Her kan du se på våre Tiktok likes pakker, se hvilken pakke som passer deg best!

Hvorfor man burde kjøpe følgere på instagram?

Hvordan kjøpe Tiktok Likes

Gjør din research og finn ut hvilken pakke som passer deg best. Det er viktig at du finner ut hvor mye innhold du legger ut, og hvor mange interaksjoner du trenger. Å kjøpe likes i motsetning til følgere, så tenker man må antall videoer og antall views man har.

Antall likes du har beregnes ofte av antall views du har. Se på dine views, og sjekk ut hva du tror er den pakken som passer deg best!

 • Er det noe fordeler å kjøpe Tiktok likes?

  Uten tvil så kan du få mange fordeler av å kjøpe likes. Ved flere anledninger er det blitt kjøpt likes, og deretter har kunder kommet tilbake igjen på grunn av økt engasjement på sin bruker. Det anbefales å kjøpe det til dine gode videoer, slik at dem gjør det enda bedre!

 • Jeg er overtalt, hvordan kjøper jeg tiktok likes?

  Du velger din pakke og det du ønsker å benytte av, vi sender likes til din siste video med mindre du skriver inn noe annet på notatet ditt. Etter du har kjøpt dine likes, kan du bare vente og glede deg!

 • Jeg er fornøyd med kjøpet, kan jeg kjøpe igjen?

  Det er helt opp til deg hvor mange ganger du ønsker å kjøpe og benytte deg av en pakke. Det er heller ingen restriksjoner med å kjøpe til en bedriftskonto. Som et forslag, så hadde jeg kjøpt tilsvarende pakke til de aller fleste av videoene dine.

 • Vil jeg bli bannlyst?

  Nei. Vi bruker kun de beste tjenestene, slik at din profil er trygg. Det er ekte brukere som kommer inn på profilen din og legger til likes. Din konto er helt trygg hos oss. Det er ingen regelverk mot kjøp av likes eller følgere, så brukeren din er helt trygg.