Blog

5 ting du kan gjøre for: Å gå viralt på Tiktok!

Det første du burde vite er at alle på Tiktok, i sin nåværende algoritme kan gå viralt på FYP. Det er ingen begrensninger om kontoen din er ny, antall følgere du har eller om du kjøper følgere.

Det viktige aspektet er å finne ut hvilket niche du poster i, og at hvis den videoen gjør det godt i ditt niche på en slik “test”gruppe, som tester videoen din – vil algoritmen i all hovedsak vise den til fler og fler. Siden det er slik, så kan du tenke deg at du vet etter ganske kort tid om du vil gå virkelig viralt eller om det er kun en liten gruppe som vil se.

Greit, skal vi se på hvordan du kan gå viralt?

 • Start videoen din med et bang!
  På Tiktok har du kun opppmerksomheten til noen, i noen få sekunder før de kan velge å gå videre. Start videoen på et godt tempo, gjerne bruk deg selv og være livlig. Etter nivået er satt, prøv å oppretthold dette til slutten av videoen!
 • Da du velger lengde på videoen, la den være så kort som mulig!
  Med mindre du trenger et helt minutt, og vet godt hva du skal bruke på det minuttet – prøv å bruk mindre tid på videoen din slik at den er kort. Det følger best practice som jeg har dekket på et annet blogginnlegg!
 • Bruk trender i musikk og eller “sounds”
  Det inngår i algoritmen at man bruker lyder som er kjent med andre. Selv om du trykker volumet på 0 så bruker Tiktok lyden for å finne ut hvem som liker disse videoene. Finn en sound nichet ditt bruker, og bruk det!
 • Få Tiktok Følgere
  Hvis det går litt treigt på å gå viralt, kan du alltids kjøpe tiktok følgere. Disse følgerene vil hjelpe deg å gå viralt på Tiktok, eller hjelpe deg med å skaffe en følgerbase. Ved kjøp av følgere, så vil andre se at du har en stor følgerbase, og ha større tillit til deg! Kjøp Tiktok følgere her!
 • Bli likt, bli hatet eller fortell noe bare?
  Siste tips vil gå innenfor at du skal bare gjøre noe av disse 3 tingene, så lenge du skaper noe følelse ved seerne dine så vil de nok se ferdig din video. Du må alltid være beredt på nettroll, og deretter må du også 

Bruker du disse tipsene flittig, så vil du uten tvil øke engasjementet rundt din Tiktok bruker. Hvis målet ditt er å gå viralt, så vil disse tipsene uten tvil hjelpe deg videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *