• Kjøp instagram følgere hos oss!

  Vi tilbyr forskjellige Instagram pakker, som tar fra 0-30 minutter å leveres.
  Se på våre pakker vi tilbyr:

Kjøp følgere på Instagram - Norge

 • Pakke for å velge følgere

  Velg din pakke

  Vi tilbyr en rekke forskjellige pakker for å kjøpe instagram følgere, som passer for alle. Velg den pakken du får størst og best mulig vekst på Instagram. Vår leveringstid er på minutter.

 • Prossesere bestilling av følgere

  Vi håndterer bestillingen din

  La oss håndtere din bestilling når du kjøper Instagram følgere, slik at du kan få en rask respons og kun minutter på leveringstid på alle pakker.

 • Betalingsløsning og økt følgere

  Velg betalingsløsning

  Vi har både Visa, mastercard og apple pay som leverandører. Etter betalingen din er blitt godkjent, så vil vi umiddelbart begynne å prossesere dine nye følgere og øke trafikken på din instagram!

Grunner for å kjøpe følgere

Er det lov?

Det å kjøpe følgere på instagram er ikke alltid like lett for alle - men det er helt lov å kjøpe følgere. Det bryter ingen norsk lov hvis man kjøper instagram følgere for eget bruk, det er jo din bruker. Selv kjendiser bruker å kjøpe følgere når de går nedover i popularitet, for å opprettholde sine store kontoer.

Veldig mange lurer på om det faktisk gir deg en liten boost og kjøpe instagram følgere, og om det vil være nyttig for kontoen din. En liten ting vi kan tenke på, før vi angriper temaet er - hvem ville du fulgt? En bruker med 10.000 følgere, eller en bruker med 100 følgere?

Tjener man pengene tilbake?

Det er jo selvsagt ingen garanti at man tjener pengene av å kjøpe følgere på Instagram, men veldig ofte er det jo mer tillit gitt til de med flere følgere. Det er ingen god business idee og kjøpe 50.000 følgere, og deretter ha en helt død profil. Man burde ha allerede en organisk vekst, og å kjøpe følgere på Instagram burde være noe man i tillegg gjør til å alltid skape verdi til dine følgere. Man burde ikke kun kjøpe følgere og deretter slutte å produsere innhold på din bruker.

Ha de viktigste temaene til brukeren din alltid i bakhodet, husk at du ønsker flere følgere som liker nisje ditt. Er ditt nisje om biler, så vil man såklart ikke ønske å snakke om fotball - da du ikke har en rød tråd gjennom hele profilen din. Viktigste aspektet av å ha vekst på profilen din, er å kunne produsere god og tidløst innhold.

Bestem deg om du trenger likes og kommentarer også!

Vi kan alle være enige i at det nødvendigvis ikke ser alltid like bra ut med brukere som har 20.000 følgere, men knapt 100 likes på sine bilder - enten fordi brukeren har vært inaktiv i lang tid - eller om brukeren har kjøpt dårlige følgere som ikke gir noe aktivitet på profilen din. Hvilken som helst leverandør som selger instagram følgere, kan ikke love at de følgerene gir deg mye aktivitet - men en leverandør som oss kan hvertfall love at de har en aktiv bruker, med bilder og likes på sine bilder.

Har du allerede kjøpt 10.000 følgere, burde du kanskje kjøpe et par likes også i blant - eller kjøpe mindre følgere som blir "drip-feedet" til deg litt og litt. Det viktigste er at du har hvertfall 1 likerklikk per 10 følger du har. Det ser best ut, og det gir deg mest konverteringer.

Kan man få følgere på en annen måte, enn å kjøpe følgere?

Ja, Instagram har mange metoder på å vokse profilen din - har du mulighet til å bruke litt på reklame så kan du også skape mer aktivitet rundt brukeren din hvis du legger ut en annonse på Instagram.

- Finn et produkt
Finn et produkt og markedsføre, hvis du ønsker å markedsføre deg selv så er det en god taktikk det også - legg ut et bilde av deg selv og deretter sett en god caption.

- Velg ditt Caption
Finn ut hva du vil skrive, gjerne noe kort og noe man kan relatere til. "En lidenskap for biler...." hvis du for eksempel har et nisje om biler.

- Se noen Youtube videoer
Der kan du lære masse, du finner ut hvordan andre gjør det og det er nok tips til å vare deg 100 år.
 

Burde du være aktiv andre steder etter kjøp av følgere?

Ja, det er nok veldig lurt å gjøre - ettersom alt er i samhandling nå. En som bruker Twitter bruker nok instagram, og en som bruker instagram bruker også Tiktok. Å være tilgjengelig på andre platformer, vil hjelpe alle platformer du har - og det er viktig når man tenker på å øke ditt engasjament.

En som har både Tiktok, instagram og Twitter er også en som blir sett på mange forskjellige plattformer, og en som får enda flere følgere ettersom den personen blir synliggjort flere steder.

Det viktigste du kan ta ut fra denne artikkelen, er at enten så burde du kjøpe følgere og hvis du gjør det så ikke glem brukeren din. Husk å være aktiv på instagram, slik at du kan også øke ditt engasjament.

Hvordan kjøpe følgere på Instgram og hvorfor skal man kjøpe følgere på Instagram?

Hvordan kjøpe følgere på instagram?

Gjør din research og finn ut hvilken pakke med instagram følgere som passer deg best. Er du en influenser som trenger påfyll med insta følgere? Da passer kanskje de største pakkene deg. Er du heller en vanlig privatbruker som ønsker kanskje noen fåtall flere følgere? Da kan det være lurere å kjøpe en mindre pakke med følgere fra instagram. Du kan kjøpe så mange ganger du vil, så hvis det skulle være behov for mer så er det en mulighet å fylle på.

 • Jeg er overtalt, hva gjør jeg?

  Du gjør din egen research og finner ut hvor mange følgere du trenger. Hvis du trenger 100 følgere velger du den minste pakken, deretter så skriver du i notatfeltet på checkout ditt @brukernavn, slik at vi vet hvor vi skal sende de følgerne. Vipps, er det bare å vente på de! Det kan ta opptil 24 timer for de større pakkene.

 • Hvorfor skal jeg bruke VinyadMedia?

  Vår konkurranse er preget av USA i all hovedsak, det betyr at vi bruker benytter oss kun av norske tjenester. Det du får hos oss, er norsk support på norsk hvis noe skulle gå galt og du benytter deg av en norsk bedrift.

 • Jeg trenger en større pakke

  Veldig stor på instagram? Velg enten hvor største pakke, eller send oss en henvendelse på det. Hvis du trenger en større pakke så gjerne ta kontakt med oss og send oss et anslag av hvor mye du trenger - så kommer vi tilbake med pris og lang tid det ca tar.

  Kontakt oss! 
1 av 3
Hva kan du forvente av å kjøpe Instagram følgere, og hvordan blir man større på Instagram?

Hva kan du forvente av å kjøpe følgere på Instagram?

Det viktigste for oss i SoMe hjelpern når du kjøper følgere, er at du føler deg trygg i under hele prosessen og at du ikke minst opplever stor vekst. Vi har vokst på utrolig kort tid, og vi har hatt mange kunder som ikke har opplevd noe negativt og kommet tilbake med mange gode tilbakemeldinger. Her på SoMe hjelpern så er vi ikke som andre aktører som kun ønsker å selge tjensten vår, men vi ønsker at vi gir deg også muligheten til å eksponere deg selv med våre blogginnlegg der vi poster jevnt om hvordan du får f. Eks økning i Instagram følgere. I vår blogg prater vi om alt fra forskjellige tiltak du kan gjøre på din profil, til en utvidelse av forskjellige emner som er aktuelle i Sosiale medier. For mange er det ønskelig og kun ha en større Instagram profil, uten noe tanke bak det. Da anbefaler jeg å se på vår blogg før du eventuelt kjøper følgere ettersom vi tror du kan oppleve stor vekst av det.

Vedkjøp av følgere så kan du forvente en kjempe stor vekst på din profil, nærmest med en gang. Denne veksten med en gang vil hjelpe deg å gå «viralt» og samtidig hjelpe deg å få dine bilder høyt oppe på relevante #hashtag. Det vil medføre en
rekke andre ting som vil gjøre at du blir eksponert for veldig mye mer trafikk på din profil, det vil enten øke dine salg eller ha en stor økning i konvertering til hva enn du ønsker å oppnå på Instagram.

Det er ikke eneste måten og få flere følgere på, men det er en veldig effektiv måte.

Se også på våre Instagram likes!

Hvordan kjøper jeg følgere på instagram?

Kjøp Instagram følgere HER!

Hva må jeg oppgi?

Du trenger ikke å oppgi noe som helst utenom ditt brukernavn. Faktureringsadresse tar vi ikke vare på etter bestillingen, og det blir slettet automatisk - med mindre du selv velger å lage en bruker.

Kan jeg kjøpe hvor mange følgere jeg vil på instagram?

Ja, det er helt opp til deg mengden du velger å kjøpe. Jeg anbefaler derimot at du har en organisk vekst, og er du redd for at det skal komme for mange på en gang, kan du alltids sende oss en mail og spørre om vi kan gi deg litt og litt.

Hvorfor er det lurt å kjøpe instagram følgere?

Det er mange grunner til å kjøpe følgere på instagram.

- Økt vekst

- Rask vekst

- Mer tillit fra andre brukere

- Trygt og anonymt

Er noen av grunnene - og det er rett og slett billig!

Burde jeg kjøpe likes?

Du kan kjøpe likes om du vil også. Man burde ha 100 likes for hver 1000 følgere for at brukeren din skal se naturlig ut.

Er det trygt?

Det er 100% trygt, og det er ingen som har blitt bannlyst. Våre følgere er ekte, med bilder og autentiske.

Hvor ofte burde jeg kjøpe?

Du burde kjøpe så ofte du trenger. Gjør din egen research, og finn ut hvilken mengde følgere du ønsker å sitte igjen med - og bruk ca 1 måned til å komme deg til endt mål.

Er det lov å kjøpe følgere?

Ja, det bryter ingen norsk lov å kjøpe følgere. Det er rett og slett kun en tjeneste som gjør at andre mennesker følger deg tilbake.

Må jeg betale for følgere?

Ikke nødvendigvis. Vi har mange blogg innlegg på hvordan du kan øke din trafikk til dine instagram konto(er) på en enkel måte. Gå over til vår blogg, og gjerne finn frem et innlegg som passer til ditt behov.