Blog

Hvordan få flere følgere på Instagram fort i Norge (5 Strategier)

Hva enn du syns er kjipt, så er det og prøve å få til det perfekte Instagram innlegget. Og deretter være redd for å poste det. Kjøp Instagram Følgere her med mindre du allerede har begynt å lest hele innlegget!

Så ta opp motet for å poste det, og bare bli møtt lite likes og knapt en eneste ny følger for din bedrift.

Det er kjipt.

I dette innlegget skal vi prøve å gå gjennom flere strategier, du eller dine ansatte kan bruke for å få mer ut av deres innlegg.

5 Strategier for å få flere følgere på Instagram i Norge

1. Optimaliser din profil

Det holder ikke lenger å bare bruke ditt navn og et halvgreit bilde av logoen deres. De dagene er langt forbi og over! Det kan være mange enkle steg som man lett skimter av, men kan vise seg og ha en god effekt.

– Velg et godt brukernavn

Du trenger et enkelt Instagram navn så de som kjenner til merkevaret ditt kan fort finne frem til deg.

Så velg bare et enkelt @Vinyadmedia f. eks. Se på Netflix, de har kun @Netflix.

– Velg et profilbilde man kjenner igjen

Ikke bare velg et morsomt eller fint bilde. Dette er nå en del av markedsføringen din, så det er viktig at du velger et bilde du vil folk skal kjenne igjen – eller at du vil de skal kjenne igjen. Er du en privatperson, bruk av deg selv. Er du derimot en bedrift? Bruk logo.

– Bio, bio, bio!

Det er nokså første man ser når man går inn i en Instagram profil. Og du har kun 150 karakterer for å velge en perfekt Bio.

Legg litt tanker i det, og deretter velg hvordan du ønsker å fortsette.

– Optimaliser dine storyes.

Instagram stories er en god måte å informere om enkel informasjon. Det gjør det raskere for å finne ut informasjon, og i tillegg gjør at profilen ser mer profosjonell ut.

La oss se på et eksempel:

Canva sin Instagram profil

Vi ser en god bio.
Link til nettsiden deres.
Logo på profilen deres.
I tillegg så benytter de seg av stories for å gi ut informasjon og vise frem produktet.

2. Finn ut hvem som er dine Instagram følgere

Det kan være at du allerede vet hvem du ønsker å få til å følge deg, men hvis du ikke vet det er det veldig vanskelig å lage innhold som produserer resultater.

Så hvis du ønsker å få flere instagram følgere, fokuser på hvem du vil samhandle med. Finn ut hva de ønsker, og hva de tenker er verdifult.

Du kan bryte det ned til

– Hvor bor de?
– Hva gjør de i fritiden?
– Hva jobber de med?
– Hvilke problemer ønsker de løst?
– Hva inspirer dem?

Når du har et klart bilde av dette, så kan du finne ut hva du kan gjøre bedre for å få de til å følge deg og øke din trafikk.

Har du en bedriftskonto så lar Instagram finne ut relativt mye av dette, og du kan bruke dette til å forstå hva de trenger.

Et nytt eksempel:

Firmaprofil

Bedrift som oppfyller alle kravene fra steg 1, og deretter har en bio som forteller at de ønsker å rette dette mot næring og ansatte.

3. Samme prosedyre vinner alltid til slutt

I denne studien av Forbes så viser de til at innholdsproduksjon som produseres jevnt og trutt, er det beste for å bygge ditt merkevare.

Utenom ta et dypt stup ned i mange studier, så kan vi snakke om litt hvorfor det hjelper.

Tillit. Har du en innholdsproduksjon som produserer innlegg hver uke? Det skaper tillit til bedriften. Hvis en privatperson går inn i en bedriftsinstagram og deretter ser det er 2 måneder siden de la ut noe som helst.. Kan du tenke deg til hva kunden tenker da?

Men det trenger ikke å være nødvendigvis kun innholdet som må ha samme prosedyre, og alltid ha samme tema i hele profilen din samtidig som farger og andre ting folk kan gjenkjenne dere med. Hjelper utrolig mye med det.

Sett en plan, og hold deg til planen!

Eksempel:

Nike instagram profil

Stort sett atleter, og kjente sports personar. Innholdet i bildet er som oftest motivasjonsdrevet.

4. Lag det beste innholdet du kan tenke deg

Instagram har over en milliard aktive brukere hver måned, og ca 500 milioner daglig brukere, det betyr at det er en av de mest populære sosiale mediene.

Hver dag vokser Instagram, og i et hav like og tilsvarende innhold så kan det være at det påvirker din Instagram relativt negativt.

Så vi skal se litt på det.

Lag gode videoer eller bilder

Platformen har gitt deg mye artistiske friheter, så hvis du vil ha oppmerksomhet bør du fortjene det!

Høykvalitet bilder, samtidig gode farger og visuelt avslappende!

Lag gode captions

Enkle og gode caption gjør det enkelt for deg å formidle ditt merkevare. Derfor bør du gjøre det enkelt, hold det kort og tydelig.

5. Rett tid eller rett sted?

Vel, det kan høres åpenbart at begge bør være på plass. Husk å post mediene der det passer, og Instagram medier på Instagram. Samtidig, husk at du bør poste på et godt tidspunkt slik at du får mest mulig instagram likes.

Er du et internasjonalt merkevare så burde du også tenke på tidsforskjeller. Det er viktig for enhver person på Instagram og få momentum på sine innlegg slik at de kan boostes av Instagram selv.

Husk å bruk forskjellige analyseverktøy.

Så hvordan får man flere følgere på Instagram som en bedrift?

Vel, ved å følge disse tipsene så klart. Det burde gi deg en pekepinne på hvor du bør starte, og hva du burde gjøre for å øke din trafikk. Vi benytter oss av mange disse taktikkene, og dette er små og enkle steg for å bli bedre.

Vi på VinyadMedia selger Instagram følgere og automatiske likes hvis prosessen skulle være altfor treig eller ikke lønnsomt.

Hvilke tiltak har du gjort for å få flere følgere?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *