Blog

Hvordan bli like kjent som Charlie Damelio – 2022

Reisen til Charli D’Amelio

En haug med ungdomsskole elever var med på hele reisen til Charlie Damelio, når ho ble verdenskjent på rekordtid. Det er jo litt spennende å se på hvordan ho ble så kjent.

I dette blogginlegget vil vi foreta oss hvordan charli d’amelio ble så kjent på Tiktok, hvilke tiltak vi kan gjøre – og se dette fra et ekspertperspektiv. Når ho nå nærmer seg 125 millioner følgere, er hun og Khaby Lame både Tiktok kongen og Tiktok dronningen.

I dette blogginlegget å gå viralt på Tiktok så tar vi for oss elementene for å gå viralt på Tiktok, så sørg for å lese det først før vi går i dypet på hvordan Charlie ble så utrolig kjent på så kort tid.

Charli D’Amelio hadde ikke engang førerkort før ho suste forbi store kjendiser på Tiktok – det er helt utrolig selv om Tiktok har en måte å få ting til å gå viralt. Mens ho har i stor grad klart å gjøre det til at folk også følger henne!

Tiktok Algoritme

Det virker som algoritmen favoriserer når du er veldig “consistent” på dine poster, og deretter gjør flere av dine videoer viralt. Vi kan se at ho poster ofte, men ikke alltid dukker opp på FYP. Men hennes enorme følgerbase gjør det enkelt for at titalls av tusener ser hennes videoer.

Dansevideoer som trender er ho veldig rask på, og de er svært innøvde. Derfor kan det være at så mange ønsker å følge henne.

Det er jo i grunn greit å vite at den ser ikke kun på tiltakene du gjør med videoene. Det er jo ganske aktivt når du liker eller ikke liker, og deretter så teller Tiktok disse måleenhetene. Men samtidig også subtile ting du gjør.

Ser du hele videoen? Leser du kommentarene? Hvor lenge leser du kommentarene? Liker du andre sine kommentarer? Slike ting bedømmer om videoen er av høy kvalitet eller vekker noen følelser hos seerne. Dermed er det ho gjør så veldig bra, fordi ho klarer å beholde sine følgere engasjerte.

Favoriserer Tiktok?

TikTok har gått ut og bekreftet at brukere med flere følgere får som oftest mer trafikk på sine videoer. Så det betyr nødvendigvis ikke at dem favoriserer, men at det blir enklere å gå viralt hvis det er en bruker med en del følgere. Men nå er charli d’amelio så stor at det ikke har noe å si om hvor mye følgere ho har eller ikke.

Charli d’amelio har så mange følgere, at det ikke har så mye å si for hennes viralitet. At ho vil alltid gå viralt. Kunne du tenkt deg å kjøpe Tiktok følgere? Følg lenken så vet du hva neste steg er.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *