Blog

Hvordan gå live på TikTok (2024)

Vil du vite hvordan du kan gå live på TikTok? Eller kanskje du lurer på om det er mulig å gå live på TikTok uten 1000 følgere? Du kan forsåvidt kjøpe 1000 tiktok følgere her. Vel, du vil få svar på alt dette i dette innlegget.
Å gå live på en plattform som TikTok betyr at du kan vise den autentiske og ufiltrerte versjonen av deg selv til følgerne dine.
Det er en sjanse til å koble deg til publikummet ditt i sanntid, engasjere deg med kommentarer og spørsmål, og ha morsomme samtaler. I denne guiden vil vi vise deg hvordan du kan gå live på TikTok og samhandle med publikummet ditt.
Så la oss dykke inn og utforske den spennende verdenen av TikTok Live!

Hva er Tiktok Live?

TikTok Live-sendinger er vanligvis korte og inneholder mye informativt, nyttig og noen ganger morsomt, uformelt innhold. Populære merkevarer på TikTok bruker Live-funksjonen til å promotere produktene sine og dele demo-videoer eller opplæringsprogrammer. Akkurat som på Instagram og Facebook Live, er TikTok Live også en populær måte å kommunisere med fans på. Med TikTok Live kan du bygge tillit, gi opplæring til følgerne dine og øke engasjementet.

Hvem kan gå live på TikTok?

Du må oppfylle visse krav for å få tilgang til TikToks live-funksjon, men belønningene er vel verdt det. Alle som er minst 16 år og har over 1000 følgere på TikTok, kan gå Live. Hvis du imidlertid ikke oppfyller disse kvalifiseringskriteriene, vil du ikke få tilgang til TikTok Live.

Hvordan gå Live på TikTok (Fullstendig oppsett)

Hvis du oppfyller kvalifikasjonskravene for å gå Live på TikTok, følg de enkle trinnene nedenfor for å starte direktesendingen:

Steg 1: Åpne TikTok-appen på enheten din.

Steg 2: Trykk på Plus-tegnet (+) ikonet eller Opprett-ikonet nederst på TikTok-startskjermen.

Publiser video knapp

Steg 3: Nå, nederst på skjermen, sveip mot venstre for å finne Live-knappen.

Steg 4: Velg et bilde for Live-sendingen og skriv en tittel for direktesendingen.

Trykk på QA

Steg 5: Når du har valgt bildet og tittelen, trykker du på “Gå Live”-knappen for å starte sendingen. TikTok vil starte direktesendingen etter en telling på tre.

Trykk på Go live til slutt

Steg 6: Under direktesendingen kan du snu kameraet, legge til effekter og filtrere kommentarer ved å trykke på knappen med tre prikker.

Steg 7: Når du er ferdig med Live-sendingen, kan du avslutte strømmingen ved å trykke på X-knappen øverst til venstre på skjermen din.

4 tips for å strømme live på TikTok som en proff

Å gå Live uten å vite hvordan du gjør det skikkelig kan være en ulempe for innholdsprodusenter. Tross alt kan man alltid gjøre feil. Så hvis du er ny på TikTok og ikke vet hvordan du kan gå Live på TikTok som en proff, her er noen tips som kan hjelpe deg.

Planlegg innholdet på forhånd

Det er avgjørende å sette mål og ideer for innholdet på forhånd for å sikre at TikTok Live går etter planen din for sosiale medier vekst. Uten en plan for innholdet kan du bomme stort under Live-sendingen og gjennomføre en ubehagelig og mislykket økt.

Promoter Live-sendingen din

Promoter Live-sendingen i forkant for å friste publikummet ditt. Du kan lage TikTok-videoer om Live-sendingen på forhånd for å tiltrekke følgerne dine. Bruk også andre sosiale mediekanaler for å informere folk om den kommende Live-sendingen og markedsføre den på tvers av kanaler. Promoterende flerkanalinnlegg er en annen flott måte å bygge opp spenningen rundt TikTok Live på.

Gå live på riktig tidspunkt

Før du starter en TikTok Live-sending, må du finne ut når det er riktig tidspunkt. Å vite når du skal gå Live hjelper deg med å nå målgruppen din. Det betyr at du før du går Live, bør notere når følgerne dine er mest aktive på TikTok.
For å gjøre dette, sjekk Faner-fanen under TikToks analyseavsnitt. Dette vil hjelpe deg med å forstå når publikummet ditt er mest aktive. Og bruk denne informasjonen til å planlegge neste Live-sending på TikTok.

Sett opp en passende scene

Ingenting ødelegger en Live-sending mer enn en dårlig sceneoppsett. Hvis du vil se profesjonell ut på TikTok Live, må du fokusere på omgivelsene. Sørg for å sette opp Live-sendingen på et rent og organisert område. Bruk alltid naturlig lys eller en ringlys av god kvalitet for å unngå dårlig belysning. Før opptakene, sørg for at alle er klar over TikTok Live hjemme hos deg. Høye bakgrunnsstøy er tross alt det siste du vil ha mens du filmer en TikTok Live-sending. Slik får du mer tiktok likes!

Kan du gå live på TikTok uten 1000 følgere?

Nei, du kan ikke gå live på TikTok uten 1000 følgere. Det finnes imidlertid mange rykter på internett som hevder det motsatte.
Du kan komme over reels eller artikler med triks om hvordan du kan gå live på TikTok uten 1000 fans. Men vi støtter ikke slike påstander. En slik påstått triks innebærer å rapportere til TikTok-støtteteamet at du tidligere har brukt TikToks Live-funksjon og vil gjerne få tilbake den funksjonen. Nå svarer tilsynelatende TikToks serviceteam på denne forespørselen.
Men i virkeligheten fungerer ikke dette trikset. Du må øke antall følgere for å få Live-tilgang organisk.

4 TikTok Live-ideer for å engasjere følgerne dine

Nå som du har alle tipsene om hvordan du kan gå live på TikTok, la oss lære hvordan du kan arrangere en engasjerende TikTok-live for følgerne dine. Ved å bruke de siste trendene og interessene til følgerne dine, kan du kringkaste morsomme livesendinger på TikTok. Her er noen flere ideer for TikTok live som kan hjelpe deg:

Arranger en spørsmål- og svar-økt

Enten det er nytt eller gammelt, vil følgerne dine alltid være nysgjerrige på merkevaren din eller innholdet ditt på TikTok. Så kan du av og til arrangere spør meg noe eller ha spørsmål og svar-sesjoner på Live for å åpne opp for følgerne dine. Ved å svare på hete, brennende spørsmål fra følgerne dine, kan du bygge et mer lojalt forhold til dem.

Vis bak kulissene på Live

Uansett hva slags innhold du publiserer på TikTok, er det en perfekt idé å vise det som skjer bak kulissene på Live.
Bak kulissene-innhold vil hjelpe til å øke interessen blant følgerne dine. De vil få vite mer om deg. Og til slutt vil det bygge enorm tillit blant følgerne dine. For eksempel, hvis du lager dansevideoer på TikTok, kan du dele bak kulissene om hvordan du koreograferer dansetrinnene eller morsomme øyeblikk mens du øver på dansen.

Del tutorials

Alle elsker korte og handlingsorienterte opplæringsvideoer. Så du kan arrangere en live hvor du viser en kort og enkel tutorial.
Opplæringsvideoen kan handle om en produktdemonstrasjon eller et triks følgerne dine må lære, eller det kan være en spesifikk tutorial om produktet ditt.
Arranger intervjuer og samarbeid
Nå ut til et bredt spekter av publikum ved å samarbeide med andre TikTok-skaperne.
Under samarbeidet kan du ta intervjuer og snakke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *