Blog

Hvordan få likes på Tiktok videoer?

Hvordan få likes på Tiktok er et spørsmål en del stiller seg. Her kan du lese om enkle tiltak, og grep du burde gjøre før og etter – slik at du kan ta enkle steg for å øke trafikken på din Tiktok bruker.

– Enkle og korte videoer

I de aller fleste videoer, så er det også en gjenganger at de korte videoene er de som gjør det best. De blir ofte sett på flere ganger (så lenge de er godt laget) og likt mer. Det er en mindre investering for de aller fleste og se på din tiktok video hvis den er kort, enn hvis den er lang og noe kjedelig.

Finn et unikt niche

Det er enklere og få likes på dine videoer hvis konkurransen ikke er like stor. Finner du et unikt niche, som ikke har altfor stor konkurranse så kan du øke dine likes på dine videoer, med å være informativ og skape verdi for dine Tiktok brukere.

Følg med på trender

Og alltid være en av de første som følger trendene, er et stort pluss! Tiktok flyr forbi, og trender kommer hele tiden – vær først ute og dra inn nye likes!

Post mer & videokvalitet

Hvis du poster flere videos, er det mulighet for at du øker Tiktok følgere eller Tiktok likes – i en mye større grad. Det er viktig å poste flere ganger i uken, og la algoritmen bevege seg. Du trenger nødvendigvis ikke å slette de dårlige videoene dine, det kan være de treffer humoren i senere tid! Algoritmen fungerer på en rar måte, så selv om en video ikke gjør det bra akkurat nå, betyr det ikke at den ikke vil gjøre det bedre i fremtiden.

Videokvalitet er viktig, å bruke 16:9 formatet slik at videoen passer en telefon er utrolig viktig – bruk all rom du får! Bruker du PC eller andre verktøy som krever flytting, husk at du ikke vil miste den gode kvaliteten din. Det er viktig for deg å både ha høy kvalitet, samtidig som at du har korte og informative videoer som dekker hele skjermen!

Ønsker du å benytte deg av å kjøpe tiktok likes – så har du muligheten her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *