Blog

Hvordan slette din Instagram bruker – 2022

Hvordan du sletter din bruker på Instagram, i 2022

Instagram som aller største tech selskapene har ikke skjult hemmeligheten at de tar vare på dine informasjonskapsler og i tillegg kan selge dem videre.

Det har også vært kjent at det har vært passord lekkasjer og det er ting som kan stride mot det du vil vise deg av på Internett.

Hvis du ikke er fornøyd med antall følgere du har på din Instagram, og at du ikke har blitt eksponert nok, så kan det være at du tenker dette. Ønsker du kanskje ikke å dele så mye lenger? Da kan det være at du ønsker å deaktivere brukeren din, eller kanskje slette brukeren din helt permanent. På denne artikkelen så vil vi gå gjennom hele prosessen om hvordan du kan slette din instagram bruker.

Deaktivere Vs Sletting? Hva du bør vite

Du kan enten slette eller deaktivere din konto, det er helt opptil deg og det er helt opp til din preferanse.

Deaktivere bruker

Å deaktivere din Instagram bruker er kun midlertidig, og ikke like permanent som å slette. Ved en deaktivering av din instagram konto, så vil bilder, bruker, følgere og alt følge med, men det vil kun være gjemt og ikke slettet. Hvis du ønsker å gjennopta din bruker, kan du så enkelt som bare logge inn igjen.

Slette bruker

Å slette din bruker er helt permanent, og vil ikke være mulig og gjennopta igjen. Når du sletter din konto, så vil alle informasjonskapsler samtidig som alle bilder, følgere osv bli slettet for all tid. Du vil ikke kunne gjennopta dette, og hvis du skulle prøve å logge igjen vil det ikke være tilgjengelig. Skulle du i formodning endre mening, så kan verken du eller andre benytte seg av ditt gamle brukernavn.

Deaktivere din Instagram bruker

Du kan ikke deaktivere Instagram på appen, det må bli gjort over en nettleser på eventuelt telefonen din eller PC/MAC. Ønsker du å ta bare å ta en pause, kan du følge disse stegene.

  1. På Instagram sin side, logg inn og trykk på profilbildet ditt.
  2. Trykk på Rediger bruker/Edit Profile og rull ned til «Midlertidig sett brukeren min på pause»
  3. Du vil bli spurt om hvorfor du ønsker å si opp, velg grunnen din.
  4. Skriv inn passord på nytt
  5. Nå er din bruker deaktivert. (Du kan kun gjøre dette 1 gang i uken).

Voila, du har nå deaktivert brukeren din og kan reaktivere den ved å logge inn på nytt.

Hvordan du sletter din Instagram bruker

Tilsvarende som å deaktivere Instagram brukeren, kan det kun gjøres via en nettleser på enten telefon eller PC/MAC og kan ikke gjøres via appen! Dette er en mer permanent løsning, og hvis du gjør dette så vil du ikke kunne få tak i din bruker igjen.

  1. Logg inn på brukeren din på Instagram sin side
  2. Gå til «Slett din bruker» side, og gå nedover og gi din begrunnelse for at du ønsker å forlate instagram
  3. Skriv inn passordet ditt og at du ønsker å slette brukeren din permanent.
  4. Din instagram bruker er nå slettet

Andre metoder for å øke trafikken til din Instagram konto

Om du ønsker å kanskje ta et siste slag for å beholde din bruker, eller at du føler du har jobbet mye med din bruker men ikke fått nok betaling. Finnes det andre løsninger hvis du føler du sitter fast.

Hvis du kjøper følgere på Instagram –

så kan det være den eksponeringen du har ønsket deg tidligere. Kjøp instagram følgere om du har hatt det vanskelig med å øke trafikken på din bruker. En stor følgerbase vil føre til at andre ønsker å se hva du har å tilby, og kan bidra til en større profil.

Hvis du derimot kjøper likes på Instagram –

så kan det være også en veldig god metode for å øke din trafikk. Hvis du kjøper likes på Instagram så har du også en veldig god metode for å få et innlegg til å være toppinnlegget på en #hashtag. Det vil gjøre at ditt bilde vil sees av fler, og uten tvil hjelpe deg videre med å få mer følgere og likes på din Instagram profil.

Men hvis du for formodning skulle ønske å slette din bruker enda, så har du hvert fall lært hvordan du gjør det i løpet av dette innlegget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *