Blog

Hvorfor å kjøpe Tiktok følgere er viktig?

Ved kjøp av Tiktok følgere så øker du din tilstedeværelse utrolig mye. Det er mye aspekter av det å vokse en tiktok bruker til å få mange følgere og mye likes.

Tiktok har en veldig sterk algoritme, som følger mye data av hva folk liker – og Tiktok er i større grad mye mer brukervennlig enn andre medier. De er også “user” sentrert, enn “creator” sentrert. Man får alltid det man vil ha, og det ligger ikke alltid i skaperen.

Ved kjøp av Tiktok følgere så får du en mulighet til å vokse kjappere. Det gir også tilliten til din bruker, ettersom det er en økning av følgere så vil andre følge deg også. En annen metode for å øke følgere? Les videre!

Ved nye poster så burde du oppfylle disse kravene:

  • HD-Resolution, 720p eller høyere = 312% mer action
    Ha alltid dine vdieoer i høy kvalitet, og sørg alltid for at dine videoer ikke har dårlig bilde. Enkel måte og fikse dette, er å ofte filme med din egen telefon!
  • Tid, 21-34 sekunder = 280% mer action
    Lag heller en informativ video på kortere tid, slik at de som ser den ikke går lei! Ved flere visninger, så virker det som at også Tiktok favoriserer din video.
  • Scener/Bilder, varierte bilder/transitions = 38% mer action
    Velge varierte bilder og videoer å vise frem, og ha enkle og rene transition så det virker som det er en flyt i videoen. Det er viktig og ha mye bilder, å endre scene på videoen kan gjøre i all helhet mer spennende!

Ønsker du å øke din tilstedeværelse? Gjør disse tipsene og kjøp dine Tiktok følgere her!

Hvis du skulle i formodning ønske å få gratis bilder, er dette også en nettside som kan hjelpe deg for å få flere tiktok følgere ved endring av scenebilder. https://www.freepik.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *