Blog

Ting du kan gjøre for å få flere visninger på Instagram (I Norge)

Hvis du er kjent med Instagram, så trenger du ikke en stor introduksjon til Instagram stories.

Det hele startet med en kopi av Snapchat sine stories, men siden den tid så har det kommet en lang vei og blitt en banebrytende måte å markedsføre på.

Med mer enn 500 millioner aktive Instagram brukere, så skal vi prøve å lage en guide her slik at du kan gjøre din norske bedrift større.

Vi kan si at det er mange som ikke bruker stories som det skal brukes, men de som gjør det opplever sterk markedsføring og enkel måte å gi mer “brand-awareness”.

La oss se på det!

Hvordan få flere visninger på Instagram, for bedrifter i Norge

Veldig mange bedrifter er flinke til å poste nye bilder, og samtidig få flere av sine norske Instagram følgere til å ha interaksjoner på sine profiler. Men utrolig mange sliter med å gjøre enkle ting for å få flere følgere i Norge.

Men, spørsmålet er jo igjen hvordan du skal få flere visninger på Instagram sine stories. La oss se på noen få og enkle strategier.

Bruk norske #tags

Vel, du trenger ikke å gjøre det så vanskelig. Men hva enn din favoritt tag er så er det viktig å bruke dem – og hvis du har brukt Instagram en stund så vet du hvor mye de kan hjelpe deg å nå nye brukere.

Men vet du at de også brukes til stories, og er minst like viktig der? Det gjør de, så hvis du bruker de flittig der og så vil du uten tvil oppleve fler som ser de.

Algoritmen til Instagram er på både bildefeed, og story feed. Hvis du bruker gode #tags så vil du uten tvil få flere visninger på dine Instagram stories – og med det kan det være at dine følgere også deler din story. Slik at du får flere norske likes eller følgere på bildene dine.

Det er ikke grenser på hvor kreativ du kan bli på dine tags!

Se på Nike sine tags her:

Et lite raskt tips, hvis du ikke ønsker å ha hundrevis av tags på dine stories – så er det mulig å hjemme de under en sticker eller GIFS f. eks ved å bytte farge.

Giveaway – eller konkurranser på storyes?

I Norge er det svært populært å kjøre konkurranser, og mengde tilliten gjør at det er enkelt for norske følgere å la seg rive med og tørre å bli med på konkurranser.

Dette gjør at dine kunder vil nærmest gå amok etter dine stories, hvertfall hvis du har tekst som gjør at de må se på de i en lang stund for å bli med i konkurranser. Fordi, hvem er det som ikke ønsker å få gratis ting levert HJEM på døren?

Det vil skape mer tillit, mer “retention” på dine views, merkevare tillit og til og med nye følgere på Instagram!

La oss gå over hva som kan være aktuelt;

  • Konkurranser med høy verdi
    Vel, hvis du vil ha enorm stor trafikk på dine stories så er det kun lommeboken din som stopper deg. Med en ferietur på spill for å bare like et bilde? Ja, da kan du regne med enorme mengder med likes.
  • Selg ditt produkt samtidig
    Du kan bruke dine stories til å selge dine produkter, få dine følgere til å gjøre diverse ting for å få være med på konkurransen for å vinne dette produktet.
  • Lag innhold med dine kunder
    Du kan få konkurrenter til å lage innhold for deg. For eks. så kjørte Redbull en kampanje der det beste bilde av en redbull vant en eske med redbull. Er ingen grenser på kreativitet når det er utrolig mange som blir med på det!

Gratis giveaway i Norge

Norsk Quiz & Valgometer

En annen enkel måte og øke dine visninger på Instagram stories.

Ved å kjøre spørsmålsrunder eller quiz på dine stories gir dine følgere en sjanse til å bli bedre kjent med deg, og flere interaksjoner til dere som et merkevare. Jo flere som er med på dine stories velger å trykke på deres stories, jo flere visninger mener da Instagram at denne storien fortjener.

Det er ikke kun stories dette fungerer også på, dette kan hjelpe med interaksjoner på alle plattformer.

Det er ingen grenser på hvor kreativ du kan bli, i dette eksempelet bruker vi Discoveryplusin der de skulle promotere et show de hadde om mat. En enkel poll for å gjøre det enkelt og gøy, samtidig øke deres visninger og engasjament.

Spør interessante spørsmål

Hvis du vil øke dine visninger på Instagram i Norge, ikke spør bare helt vanilje spørsmål. Spør om noe som engasjerer folk og vil gjøre deg som et merkevare mer tillitverdig!

Hvis du ikke har nødvendigvis mange spørsmål og spørre, så kan du bruke “Ask Me Anything” sticker for å få flere visninger på dine følgere.

Hvis du ønsker å nå ut til flere, så kan du også ha stories på forskjellige språk. Skulle du for eksempel hatt svenske instagram følgere så kunne du ha kjørt et spørsmålsrunde på svensk!

Ved å spørre rent om morsomme spørsmål, så vil du uten tvil få flere interaksjoner på dine visninger og flere visninger!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *