Blog

Hvorfor det er viktig: Å få flere instagram følgere på riktig måte!

I all hovedsak om du skal bli influenser, kjent person eller bare et kjent instagram fjes så er det veldig viktig og få flere følgere. Følgere er ofte et symbol på at man er populær på sosiale medier, som har vokst og eksplodert siste årene.

Det er ikke alltid å kjøpe følgere på instagram er den beste løsningen, men noen ganger er det greit å kjøpe – og andre ganger er det greit å prøve på en organisk vekst.

Det er minst like viktig å være synlig på nett, som det er å være ute blant folk. Instagram har laget imperiumer av influensere, som er blitt veldig store bedrifter! Derfor stiller man ofte seg spørsmålet, hvordan skaffe seg flere følgere på instagram?

Det første man burde gjøre, er å ha en åpen profil – slik at man kan vurdere innholdet og se om det du legger ut passer for det de som titter innom vil se. En åpen profil vil by på at folk kan se innholdet, før de velger å følge deg – og liker de innholdet så vil de antakeligvis følge deg også for å se mer av dette.

Bildekvalitet er utrolig viktig, prøv å ikke last opp bildet eller send det gjennom andre apper før du laster det opp. For hver gang du lagrer et bilde så blir bildet litt mindre uklart, og deretter vanskeligere også å publisere et bilde med god kvalitet.

En god caption er ofte også viktig, en god caption viser at du enten har humor eller er kreativ – som i grunn kan være en god grunn til å følge deg. Hvis du allerede har gjort deg opp en stor nok profil til å kunne segmentere følgerene dine, så vet du hvem du skal appellere til når det gjelder caption.

Når man tenker på instagram, tenker man alltid på mye overfladisk – men det er ikke slik at man trenger kun å vise seg selv på bildet. En hobby er en riktig god måte å få flere følgere, å vise frem hobbyen din du ønsker å bruke tid på. Veldig ofte er det lettere å gjøre en skikkelig god jobb med din profil, om du virkelig syns det er gøy og ikke tenker kun på at det er en pengemaskin.

Sistnevnte, ha det gøy! Det viktigste er å tenke at man er på en reise til flere følgere, og ikke at man skal nå slutten med en gang. Selve reisen er det som gjør deg flinkere til andre ting, og gir deg pågangsmot!

Man burde ikke avslå begge deler, men heller ha en fin linje med det slik at du vet du hvertfall.. til slutt.. får en stor følgerbase!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *