Blog

Få flere Instagram følgere (Bedrift)

Få flere Instagram følgere til din bedrift!

Det er ingen hemmelighet at bedrifter har et stort marked å utnytte når det kommer til sosiale medier – det er mange som er enten langt fremme i sin sosiale medier “utnyttelse”. Mens det er andre bedrifter som ikke enser at konkurrenter tar kunder ved sin netttilværelse.

Heldigvis, så er det tiltak du kan gjøre for å øke deres brukerbase som følger dere på instagram med relative enkle steg. I dette blogginnlegget, så vil vi gå gjennom forskjellige tiltak dere kan gjøre for å få flere instagram følgere, samtidig få mer vekst på instagram og øke deres tilstedeværelse på internett.

1. Lag en bruker og optimaliser den for innhold for Instagram

Det sier ofte seg selv at man må først ha en bruker og være på Instagram hvis man vil være mer synlig på det fora – og en annen ting at brukeren din må se attraktiv ut.

De første stegene er så enkle at du burde kun fokusere på å lage et navn som er gjenkjennelig, gjerne ditt bedriftsnavn. Hvis ikke, så er det mulighet til å ha flere navn på sosiale medier, enn hva ditt opprinnelig navn er. Er navnet ditt opptatt, prøv å ha noe relevant til navnet.

2. Lag en fantastisk bio på Instagram

Det er utrolig viktig at man blir møtt med et fint profilbilde/avatar, og deretter innhold om bedriften og for eks et “linktree”. Det vil hjelpe deg å konvertere besøkende til nye instagram følgere – og etterhvert trofaste følgere.

Blir man møtt med innholdsrik tekst, kanskje en call to action og informasjon om hva man tilbyr på din instagram, kan det fint være at du får fler følgere!

3. Finn en innholdsprodusent

Det tredje du burde gjøre er å tilegne oppgaven til en i bedriften, som har forståelse for sosiale medier og markedsføring. Akkurat som det er en som har hovedansvarlig for IT-sikkerhet, burde det være en som har hovedansvar for synlighet på Instagram eller Tiktok.

Disse 3 tipsene vil være nødvendig for å få en sterkere følgerbase på Instagram, ønsker du å vite hvorfor det er viktig å få flere instagram følgere? Da kan du klikke på lenken så blir du videreført til et tidligere blogginnlegg, der vi snakker akkurat om det temaet.

Hvor i løypen er bedrifter for Instagram, og hvilke tiltak kan man ta for å ha større instagramprofil?

I neste del av blogginnlegget, så skal vi snakke om forskjellige tiltak man kan gjøre for å få større mengder med følgere på instagram. Det er ikke alltid like lett og håndtere sosiale medier.

Hittil har vi etablert en bruker, som er allerede optimalisert for innhold og samtidig laget en god bio som er rik med informasjon – samtidig som vi har bestemt oss for hvem som skal ha hovedansvaret for Instagram brukeren.

1. Vurder om å kjøpe følgere på Instagram

Vurder i første omgang om bedriften trenger å kjøpe følgere på instagram, for å få litt medfart. Det er ofte enklere og lage en større følgerbase hvis du har allerede noe gående. Har du merket at hver gang du har litt momentum, så går ting litt enklere? Det er fordelen med å kjøpe følgere på instagram.

Er du en liten bedrift som trenger flere følgere for å få solgt unna produkter? Da kan det være et godt tiltak. Trossalt så blir det enklere å få litt momentum når ballen allerede ruller – men det kan også gjelde for store bedrifter. Vi kan si med god sikkerhet at de aller fleste bedrifter har en eller annen følger som er kjøpt på et vis, at det strengt tatt ikke er sett ned på lenger.

Er det ulovlig å kjøpe følgere på Instagram?

Ingenting tilsier at det er ulovlig å kjøpe instagram følgere, ingen av våre kunder har noen gang fått negative konsekvenser av å kjøpe følgere så vi har ingen grunn til å tro det heller. De aller fleste største bedriftene, eller (influencere) har kjøpt allerede følgere og de ser ikke til å ha noen negative konsekvenser av det.

Du kan kjøpe føgere på instagram her!

2. Legg en fast rutine når du legger ut bilder

Ofte så er det slik at når en bedrift er organisert og veldig rutinerte, så gjør dem det ofte bedre enn konkurrenter. Det samme gjelder for Instagram. Er du en rutinert og organisert innholdsprodusent? Er du pålitelig? Da vil du nok antakeligvis se vekst.

Ved faste rutiner så vet du hvor mye arbeid du har igjen for uken, og hva dine følgere kan forvente av deg videre. Det vil gjøre deg til en pålitelig bedrift som legger ut ved faste rutiner og når dine følgere kan forvente innhold fra deg.

3. Husk at du er stemmen til din bedrift

Hva er det bedriften vil fremme på Instagram? Hvordan vil bedriften nå ut til Instagram kundene sine?

Dette er ting som skal være på plass for å få flere følgere. Det er også viktig at dere tenker gjennom deres bildetags.

  • Bildetag
    Husk å tagg forskjellige bilder og forskjellige samarbeidspartnere
  • Calls to action
    Viktig å fremme deres produkter eller tjenester, og hvordan man kan benytte seg av dem
  • Relevante emojier
  • #Tags
    For å nå ut til relevante kunder eller folk som ser etter nisjet ditt.

Disse grepene og tiltakene er det viktigste når du anser hva du vil formidle på instagram, og bare tenke litt over disse før du poster vil utgjøre en stor forskjell.

Promoter din Instagram bruker!

Det aller siste tipset er å promotere din instagram bruker. Det er viktig å eventuelt kjøpe promoteringsmidler Instagram tilbyr, eller by til andre sosiale medier. De aller fleste er på flere sosialemedier, så det gir bare mening at du vil nå flere om du bruker flere mediumer?

Heldig for deg har vi skrevet et mer omfattende innlegg om hvordan gå viralt på Tiktok – og der kan du lære akkurat det å promotere din instagram bruker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *