Blog

Hvilken nordmann har flest følgere på Instagram i 2024?

Bilde av en rakett med teksten "Hvem har flest følgere på Instagram?"

Har du noen gang lurt på hvem i Norge som har flest følgere og hva deres Instagram profil er? Da er du kommet til riktig plass, fordi i denne artikkelen går vi gjennom norges mest fulgte Instagram kontoer og litt informasjon om dem! Denne listen er oppdatert og gjennomlest i 2024!

Liste over nordmenn med flest følgere:

1. Erling Braut Haaland

Erling har 33 millioner følgere på Instagram. Noe som ikke sjokkerer de aller fleste, med en enorm fotball suksess de siste årene så troner han over norske med flest følgere på hele 33 millioner. Erling Braut Haaland har 33 millioner følgere, og er dermed den mest fulgte på nordmannen i Norge.

Instagram profil: https://www.instagram.com/erling.haaland/?hl=nb

2. Alan Walker

Alan har 10 millioner følgere på Instagram. Med sine imponerende 10 millioner følgere, oppdatert i 2023 så er troner Alan Walker også denne listen. Alan walker lager musikk, som ikke er en gjenganger i denne listen.

Instagram profil: https://www.instagram.com/alanwalkermusic/

3. Kygomusic / Kyrre Gørvell-Dahll

Kyrre har 5.2 millioner følgere på Instagram. Kygo lager “dance” musikk, eller tropical house. Gutten fra Fana i Bergen har også gjort seg en komet karriere, og har klart å dra på seg hele 5.2 millioner følgere.

Instagram profil: https://www.instagram.com/kygomusic/

4. Quickstyle

Quickstyle har 4.8 millioner følgere. De er en dansegruppe basert i Oslo, som fikk utrolig mye medfart i karrieren deres etter opptreden deres hos Karpe, men samtidig at dem begynte å lage kule dansevideoer på Tiktok.

Instagram profil: https://www.instagram.com/thequickstyle/

5. Marcus & Martinus

Vel, det sjokkerer vel ingen at Marcus & Martinus er en av de med flest følgere i Norge, med hele 1.3 millioner følgere på Instagram! De har bra musikk og det er ikke rart at de har en så sterk følgerbase.

Instagram profil: https://www.instagram.com/marcusandmartinus/

Nordmenn begynner å få internasjonal status!

Vi ser med en gang nordmenn blir kjent, så sprenges kontoene og de får flere følgere med en gang. Det er ikke rart det, Instagram er jo særdeles populært. Man kunne nesten trodd at noen av disse var til og med kjøpte følgere? I alle fall, hvis du skulle være interessert i å kjøpe følgere – kan du se her: https://vinyadmedia.no/instagram-folgere/kjop-instagram-folgere/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *