Blog

Hvordan får man egentlig flere Tiktok følgere?

Bilde av en ikon "Hvordan få flere Tiktok følgere".

Tiktok i dag er langt fra den appen det opprinnelig var. Det har blitt et massivt medium med over en milliard brukere, og flere flokker til appen daglig! I tillegg med muligheten å gå live (1000 følgere). Det er mange som flokker med muligheten til å kjøpe Tiktok følgere, men det finnes noen organiske metoder og benytte seg av også!

4 Tips til å flere følgere på Tiktok

Sørg for å kjenne følgerene dine

Det og få følgere organisk, handler om å vite hva publikumet ditt ønsker å se. Hva slags innhold er det de ser etter? Hvis nichet ditt er om biler, prøv å hold deg til nisjet ditt og lag hovedsakelig videoer om biler. Det å faktisk bruke ditt eget ansikt, er den enkleste måten og lage en stor følgerskare fordi de får kjennskap til deg (som er nå ditt brand).

Bruk måleenheter til å se om videoene dine fungerer, det du vil se etter mest er om folk faktisk ser ferdig videoen din. Så lenge du treffer nisjet ditt, og i tillegg lager videoer som folk ser ferdig så vil Tiktok prioritere videon din til andre som er interssert i nisjet.

Sørg for god kvalitet både på video og innhold

Du trenger nødvendigvis ikke å lage Harald Zwart type film på Tiktok, men og sørge for at videone dine ikke blir publisert uten og ha sett de gjennom. Prøv og gi hver eneste video litt kjærlighet, altså kvalitet framfor kvantativitet. De eneste gangene du kan bare gjøre ting på sparket, er om du går live på Tiktok. Da er det andre regler.

Husk og ha en plan med videoene dine, men ikke grav deg selv ned med bare planlegging. Du kan også optimalisere løpende, da du vet hva ditt publikum reagerer på eller ikke!

Duett eller Stitch noen videoer

Det er et sosial medium, og det betyr at veldig mange lager innholdet. Det betyr på en måte at du kan stjele litt av andre, og reagere på innhold du synes er spesielt! Det kan også bety at du får en shout out av dem du duetter også. Det er mange som har flere hundretusen av følgere med å bare duette andre personer, og direkte kritisere dem! Ikke at det er nødvendigvis en god plan, men det kan være en start!

Benytt deg av både hashtags og trender

Flere hashtags og trender kan gi deg noen kjappe tiktok likes, slik at du slipper å kjøpe av oss! Neida, men og benytte deg av sanger er en legitim taktikk. Folk kan faktisk se ferdig videoen din bare for å høre sangen, uten og like innholdet!

Som alle andre sosiale medier, så er hashtags også en god måte og gi informasjon om hva resten av videon din handler om. Ikke tenk så mye på Tiktok sin algoritme for hashtags, men gi heller informasjon til brukere som ser videoen din. Tekst er en veldig enkel måte og få informasjon på, og da vet brukeren om det er noe de liker. Som betyr at de bruker mer tid på videoene dine som kan gjøre at du går mer viralt på videoene dine!


Les mer om å gå viralt her!

Sist men ikke minst ha det gøy!

Ikke for å høres helt cheesy ut akkurat nå, men det viktigste er at du koser deg med reisen og ikke tenker så altfor mye på å få flere følgere. De kommer naturligvis! Men hvis du har det gøy mens du jobber med din profil, så blir det mye enklere. Så prøv og ta et pust i bakken, og la frustrasjonen gå litt ut! Det går an og kjøpe følgere av oss for en liten boost, men det finnes utrolig mange måter å vokse på. Vi hjelper deg gjerne, og heier på deg!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *